Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Hotelierii din Poiana Brasov, luati la control
 

Poliţiştii braşoveni le-au făcut o vizită, ieri, hotelierilor din Poiana Braşov, pentru a-i depista pe cei care fac evaziune fiscală în turism şi alimentaţie publică. Astfel, o echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au verificat actele şi registrele de cazări de la 34 de persoane fizice şi juridice. În urma controlului, oamenii legii au dat trei sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 în valoare totală de 9.000 lei şi au confiscat suma cu 1.000 lei, în baza aceluiaşi act normativ, potrivit unui comunicat al Poliţiei Braşov.
Nici cei care practică turism „la negru“ nu au scăpat, iar administratorul unei pensiuni s-a ales cu o amendă de 2.000 lei pentru cazare ilegală, în baza H.G. 237/2001 pentru aprobarea normelor cu privire la accesul, evidenţa şi protecţia turiştilor în structuri de primire turistice.
„De asemenea, poliţiştii au mai întocmit şi şase procese verbale de constatare sub aspectul săvîrşirii infractiunii de evaziune fiscală, conform Legii 241/2005 şi două procese verbale de constatare de infracţiuni la Legea 8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, în toate cele opt cazuri urmînd a fi continuate verificările“, se arată în comunicatul poliţiştilor.

 

sursa: monitorulexpres.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa