Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
ANM: Ninsori, viscol si temperaturi scazute in toata tara
 

ANM a emis, joi, la prînz, o informare meteorologică de ninsori viscolite şi răcire accentuată începînd cu vineri, 24 ianuarie, ora 18:00 şi pînă duminică, 26 ianuarie, ora 12:00.
În intervalul menţionat, vremea se va înrăutaţi si vor fi precipitaţii în toată ţara. Va ninge şi se va depune strat consistent de zăpada în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, in sudul Moldovei, precum şi în zona Munţilor Banatului, a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură.
Cantităţile de precipitaţii vor depăşi pe arii restrînse 20 litri pe metrul patrat, în 24 de ore. Vîntul se va intensifica cu precădere in sudul şi sud-estul ţării, unde va avea viteze de peste 60-70 kilometri pe ora, viscolind ninsoarea. Vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei în Banat, sudul Dobrogei, iar la începutul intervalului şi în sudul Olteniei.
Vremea se va răci mai ales în estul şi sud-estul ţării, unde va deveni geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor. În cursul dimineţii de 24 ianuarie, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informarea meteorologică.
La Palatul Victoria a avut loc şedinşa Comandamentului de iarnă, după comunicatele ANM

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa