Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Un brasovean vrea sa inoate 24 de ore pentru o cauza nobila!
 

Remus Miron, un brașovean de 32 de ani, ne lansează o provocare pe care mai întâi și-a lansat-o sieși: „Anul acesta, în cadrul Ultra Swim Challenge 2014 voi încerca să ating un record pentru România: 24 de ore de înot fără oprire”.

Remus nu vrea să facă acest efort doar din dorința vană de a-și îmbogăți palmaresul, ci pentru a strânge fonduri în sprijinul Hospice Casa Speranţei:  Dacă suntem sănătoși și avem mâini, picioare și nu avem dureri, trebuie să fim recunoscători și să facem ceva pentru aceia de lângă noi care trec prin clipe grele, fiind afectați de o boală grea. Cred că datoria fiecaruia dintre noi este să arătăm solidaritate, iar fiecare leu donat pentru Hospice poate face diferența, daca vine de la foarte multe persoane. Înot 24 de ore pentru Hospice. Donează și tu pentru un minut”. Date despre eveniment găsiți aici.

Brașoveanul este inginer cadastru, profesează ca expert geodez cu drept de semnătură, fiind autorizat de către Agentia Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. A mai facut fundraising în acest mod, de „sport extrem”, iar ultima ispravă a fost anul trecut, când a înotat 20 km în 5h 58min, obținând locul 3 în competiție în clasamentul banilor strânși din donații.

Remus îşi doreşte din nou să dea un exemplu, să înoate pentru cei care nu pot, să contribuie la alinarea durerii pacienților cu boli limitative de viaţă şi să promoveze un stil de viaţă sănătos.
„Susțineţi-mă donând pentru 1 minut, 1 bazin, 1 oră, 1 zi din această încercare, donaţia mergând direct către fundaţie. Veţi dona pentru tot atâta timp fără durere pentru pacienţii cu boli limitative de viaţă îngrijiţi de HOSPICE Casa Speranţei şi pentru timpul în care vă voi purta în gând în timp ce voi înota non stop, aproximativ 1.440 bazine de 50 metri (72 km)”, ne îndeamnă Remus. El și-a propus să strângă cel puțin 7.200 de lei, adică 5 lei pentru fiecare minut.

Patricia Pușchilă Lupec, reprezentant al Hospice Casa Speranței, îl completează: „Remus Miron donează 86.400 de secunde din viața lui, pentru pacienții Hospice. Și nu oricum, ci înot. Toți știm cât de prețioasă este o secundă, ea poate face diferența dintre a fi și a nu fi. Vrei și poți să donezi și TU un singur minut? Aici o poți face”.

Remus Miron este înotător masters profesionist, medaliat la campionatele naţionale de înot în bazin lung/scurt, medaliat la competiţii de înot în ape deschise (open waters), triatlonist, participant la competiţii internaţionale, legitimat la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), reprezentând Clubul Sportiv Tribeach Braşov.

Metoda prin care puteți „cumpăra” minutul sau chiar ora în care va înota Remus:
cash  -  chitanţa va fi emisă ulterior evenimentului şi va conţine toate donaţiile cash primite.
transfer bancar - în contul fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei : RO49BPOS85202606441RON01 Bancpost SA, Corneliu Coposu, Bucureşti
online - la profilul de fundraiser al lui Remus Miron: http://hospice.galantom.ro/remusmiron1#sthash.0c6Goztn.7C7a6mip.dpbs

Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături şi vă invit sa ne vedem pe 8 februarie, la Complexul Olimpic de înot de la Izvorani, județul Ilfov”, mai spune Remus Miron.

Ajuns la cea de-a doua editie, evenimentul Ultra Swim Challenge 2014 se va desfășura timp de două zile, pe 7 și 8 februarie, la Complexul Olimpic și Sportiv Sidney 2000 din Izvorani.

Ultra Swim Challenge este organizat în parteneriat cu SmartAtletic, în beneficiul fundatiei HOSPICE Casa Speranței, cea mai mare fundație medicală din România, care oferă îngrijire paliativă gratuită adulților și copiilor cu boli incurabile.
Sunt așteptați la acest eveniment 200 de înotători, care vor plăti o taxă de participare și vor încerca să strângă individual fonduri pentru HOSPICE. Alături de ei vor participa la eveniment campioana Carmen Bunaciu, recordmanul olimpic Răzvan Florea și ultramaratonistul (brașovean de origine, care a mai alergat și înotat pentru Hospice) Andrei Roșu.

 

sursa: Transilvania Expres

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa