Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Jandarmii montani si salvamontistii damboviteni au coborat din zona Padina-Pestera turistii care si-au petrecut weekend-ul in masivul montan dambovitean Bucegi
 

Jandarmii montani şi salvamontişti dâmboviţeni au coborât din zona Padina-Peştera turiştii care şi-au petrecut weekend-ul în masivul montan dâmboviţean Bucegi. Decizia de evacuare a fost luată de preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu şi prefectul judeţului Victor Sanda.Peste 80 de turisti cu 22 de autoturisme au fost organizaţi pe grupuri şi coborâţi din munte începând cu ora 13.00 sub îndrumarea echipelor de jandarmi şi salvamontişti, însoţiţi de utilajele de deszăpezire.Turistii ne-au spus că datorită jandarmilor şi salvamontiştilor au reuşit să coboare în siguranţă . Pe DJ 714 Moroeni-Padina, utilajele de deszăpezire acţionează continuu,lucru confirmat chiar de adminstratorul firmei care se ocupă de deszăpezire. 20 de turişti cu şase autoturisme din Urziceni au anunţat jandarmii montani că mai rămân în zona Padina-Peştera pentru că le este teamă că drumurile spre Urziceni încă să nu fie deblocate.Aceşti 20 de turişti sunt cazaţi la cabanele Piciorul Babelor şi Belvedere .

salvamont jandarmi

jandarmi montani

MUNTE

Alţi 60 de turişti care fac parte dintr-o Şcoală de Ghizi au ales să plece pe jos pe traseul Padina-Piatra-Arsă – Cabana Mioriţa, refuzând să fie însoţiţi de salvamontişti sau jandarmi ..În zona Padina-Peştera-Moroeni, stratul de zăpadă măsoară peste 60 de centimetri.

 

sursa: tvpartener.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa