Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
In Fagaras se conduce in conditii bune
 

arna mult așteptată a sosit și și-a intrat în drepturi, astfel îngreunând traficul în majoritatea județelor și chiar creând adevărate probleme la nivel național .Făgărașul este unul dintre puținele orașe in care se conduce bine, datorită stratului de zăpadă depus care este destul de subțire momentan și datorită firmei de deszăpezire care nu a fost luată prin surprindere și a intervenit la timp pe șoselele din municipiu.

Pe străzile din Făgăraș s-a circulat bine în ciuda faptului că de două zile ninge, deoarece zăpada depusă a fost curățată la timp, astfel prevenindu-se și posibilele accidente rutiere. Șoferii făgărășeni sunt mulțumiți de cum se prezintă străzile și de faptul că se pot deplasa liniștiți în orice parte a orașului.

deszapeziri 1 bun

Firma de deszăpezire SALCO SERV a intervenit cu un utilaj din prima seară în care a nins, iar până în prezent a fost nevoită sa intervină cu alte cinci utilaje pentru a se putea desfășura în întregul oraș. Pentru a se curăța mai rapid orașul, a intervenit și primăria cu două utilaje și un tractor pentru a deszăpezi cartierele mărginașe.

Așadar, chiar dacă iarna are de gând sa rămână o perioadă mai mare de timp, autoritățile ne asigură că vor face tot posibilul sa curețe drumurile din oraș la timp, pentru ca făgărășenii să se deplaseze in condiții optime pe raza întregului municipiu.

surs: bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa