Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Fagaraseni in audienta la Casa Regala
 

Autorităţile locale au cerut audienţă consilierilor Casei Regale a României. Motivul principal este acela de a pune în valoare spiritul regal conservat de-a lungul timpului la Făgăraş, dar şi pentru a da un plus de valoare regală Cetăţii Făgăraşului.

Delegaţia făgărăşenilor la Casa Regală – 2013

Delegaţia făgărăşenilor la Casa Regală - 2013

Potrivit consilierului local Cristian Urs, membru în Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei, delegaţia din care face parte şi el este formată din deputatul Daniel Zamfir, primarul Sorin Mănduc şi Elena Băjenaru, directoarea Muzeului „Valeriu Literat”. Aceştia vor fi prezenţi marţi, 11 februarie în jurul orei 14.00, la Palatul Regina Elisabeta din Bucureşti.

Cu privire la temele ce vor fi discutate cu reprezentanţii Casei Regale, Cristian Urs a spus că în principal vor propune inaugurarea unei camere din muzeul Cetăţii Făgăraş care să acopere momente legate de istoria regalităţii. Dacă discuţiile ce vor fi purtate la Palatul Regina Elisabeta se vor concretiza în favoarea Făgăraşului, atunci Cetatea ar putea beneficia de mai multe obiecte care au aparţinut monarhilor României.

sursa: bunaziuafagaras.info

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa