Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Ultimatum pentru firma de transport in comun!
 

În vara anului trecut, Primăria Făgăraș a semnat contractul cu operatorul de transport public intern. Prin contractul respectiv, proprietarul firmei transbus și-a luat mai multe angajamente pentru a facilita transportul în oraș. Însă, din motive necunoscute, firma de transport nu a reușit să respecte termenii contractului. Așadar, autoritățile au luat măsuri. Firma de transport are la dispoziție 30 de zile pentru a remedia problemele, în caz contrar primăria va rezilia contractul.
Firma transbus, responsabilă cu transportul intern din Făgăraș nu a respectat toți termenii stabiliți în contractul încheiat anul trecut cu primăria Făgăraș. Dovadă fiind numeroasele plângeri și sesizări primite la primărie de la locuitorii din Făgăraș și nu numai ,cu privire la modul în care circulă autobuzele. În aceste condiții edilii locali au avut o discuție cu conducerea firmeid e transport. Concluzia: firma mai are la dispoziție 30 de zile pentru a remedia problemele apărute.
Făgărășenii sunt nemulțumiți de felul în care circulă, sau mai bine zis cum nu circulă autobuzele în oraș. Orarul stabilit nu se respectă, întârzierile sunt la ordinea zilei, iar de multe ori autobuzul nu ajunge deloc în stație iar oamenii sunt nevoiți să aștepte în frig doar pentru a constata că trebuie să apeleze la altă variantă pentru a ajunge la destinație.
Dacă firma de transporturi nu va lua masuri în ceea ce privește neregulile apărute, atât în privința orarului, cât și in privința numărului de autobuze de pe cele două rute existente în oraș, aleșii vor rezilia contractul.
Firma care asigură transportul intern din municipiu are și un proces în instanță cu primăria Făgăraș, din cauza unei datori mai vechi către bugetul municipiului, care nu a fost onorată. Această procedură în justiție a fost declanșată pentru recuperarea sumei restante

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa