Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Intalnire la Castelul Peles cu directorul Casei Regale
 

Autorităţile locale s-au întâlnit ieri, 11 februarie, cu directorul Casei Regale, Ion Tucă, la Castelul Peleş. Întâlnirea făgărăşenilor cu reprezentanţii Casei Regale a României a fost una de bun augur pentru autorităţile locale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deputatul Daniel Zamfir, primarul Sorin Mănduc, consilierul local Cristian Urs şi Elena Băjenaru, directoarea muzeului „Valeriu Literat”, sunt încrezători în ceea ce priveşte colaborarea pe termen lung cu Casa Regală.

Audienţa cerută cu ceva timp în urmă de membrii delegaţiei făgărăşene a avut loc ieri în cadrul unui dineu de lucru. Întâlnirea a durat circa o oră şi jumătate, conform consilierului local Cristian Urs, iar propunerile făgărăşenilor au fost luate în considerare şi urmează a fi analizate în amănunt.

Printre promisiunile obţinute se regăseşte o vizită a compartimentului de protocol al Casei Regale în zona noastră în perioada imediat următoare. Aceştia vor veni să vadă spaţiile din Cetate în care ar putea funcţiona pe viitor un mic muzeu al Casei Regale. Cu alte detalii despre întâlnirea de la Castelul Peleş vom reveni în postările viitoare.

sursa: bunaziuafagaras.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa