Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Vremea oscilanta afecteaza sanatatea
 

Făgărășenii se prezintă în număr tot mai mare la cabinetele medicilor de familie cu simptome de gripă și răceală din cauza temeperaturilor oscilante din ultima perioada care favorizează virușii. Pentru a evita disfuncțile aparatului respirator este recomandat să nu ne lăsăm înșelați de soarele cu dinți care își face apariția și să ne îmbrăcăm adecvat. Predispuși la viroze și la alte boli de sezon sunt în mod special copiii și vârstnicii care ar trebui să fie precauți în privința vestimentației și să se hidrateze corespunzător.
Dacă aveți stări de greață și tuse convulsivă este indicat să vă prezentați la medicul de familie de la primele simptome pentru a primi un tratament adecvat. Să nu încercați să vă tratați singuri pentru că este important să cunoașteți exact natura bolii și stadiul în care este.
Așadar, pentru a vă feri de bolile de sezon, trebuie să consumați lichide multe ca să fiți hidratați , să nu vă lăsați păcăliți de razele soarelui, să vă îmbrăcați adecvat, și să vă odihniți pentru a avea un sistem imunitar bine dezvoltat.

sursa: bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa