Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Pleci la munte. Vezi cum va fi vremea!
 

Turiștii care se vor afla în acest weekend la cabanele din zona Făgărașului, ar fi bine să își ia haine groase. Se anunță o vreme neașteptat de friguroasă cu ploi și lapoviță. Traseele din zona alpină sunt în continuare închise, așa că salvamontiștii recomandă turiștilor să nu se aventureze prea departe de cabane.

Primăvara se lăsa aşteptată. Ploile continuă şi în zilele următoare, iar de la începutul săptămânii viitoare revin şi ninsorile. Turiștii care îşi vor petrece sfârşitul de săptămână la munte, ar trebui să ţină cont de avertizarea meteorologilor şi a salvamontiştilor pentru a evita incidentele neplăcute.

De vreme mohorâtă vom avea parte și în săptămâna ce urmează. Până pe 10 martie temperaturile sunt peste 10 grade şi pozitive şi noaptea. Între 10 şi 15 martie va fi o scădere de temperatură şi e posibil să cadă și ninsori, în special la munte. În a treia decadă a lunii respectiv 20-30 martie, mercurul din termometre va crește și vom avea parte de un sfârșit de martie mai călduros.

susa: bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa