Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Turist ranit după ce a fost surprins de o avalansa in Masivul Bucegi
 

Un turist din Bucureşti a fost rănit, duminică, după ce a fost surprins de o avalanşă pe Valea Bucşoiului din Masivul Bucegi, prietenii de care acesta este însoţit şi care au cerut ajutorul salvamontiştilor spunând că bărbatul se află în stare "destul de gravă" şi nu se poate deplasa.

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani intervin, duminică, pentru recuperarea unui turist bucureştean, surprins de o avalanşă pe Valea Bucşoiului din Masivul Bucegi.

Bărbatul a urcat pe munte însoţit de alte trei persoane, însă a fost singurul surprins de avalanşă.

Însoţitorii săi, care au cerut ajutorul Salvamont, au relatat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, are un picior fracturat şi a suferit traumatisme la celălalt picior, fiind în stare "destul de gravă".

La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii montani au plecat în zona indicată de însoţitorii bărbatului, rănitul urmând să fie coborât, cel mai probabil, pe o targă.

În această perioadă a anului toate traseele montane din Masivul Bucegi sunt închise, cei care urcă riscând fie să fie surprinşi de avalanşă, fie să rămână blocaţi, avertizează salvamontiştii.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa