Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Izvorul Tamaduirii la Sambata de Sus
 

Credincioși din toată țara s-au adunat astăzi la Mănăstirea Sâmbăta de Sus pentru a sărbători Izvorul Tămăduirii. Oamenii au venit să se roage, să bea apă sfințită și să participe la slujba oficiată de un sobor de preoți. Conform tradiţiei populare, la Sâmbăta de Sus mai întâi a fost izvorul şi abia mai târziu au apărut biserica şi mănăstirea. Imediat ce oamenii au descoperit izvorul, a început şirul vindecărilor miraculoase.
După ce s-au asigurat că au luat apa sfințită, credincioșii s-au îndreptat cu evlavie în suflet spre pădure unde ca în fiecare an a fost oficiată o minunată ceremonie religioasă, de către un sobor de preoți din Țara Făgărașului. Oamenii s-au rugat pentru sănătate, pentru familie și pentru liniște sufletească.
Printre credincioșii care au luat parte la slujba oficiată la Mănăstirea Brâncoveanu, au fost și oameni care au venit în mod special să se roage Părintelui Arsenie Boca, care a fost stareț la sfânta mănăstire. Printre ei s-a aflat și Virginia Muntean din Sibiu care l-a și cunoscut pe părintele Arsenie și ne-a împărtășit experiența avută cu acesta și felul în care a ajutat-o să treacă peste obstacolele întâlnite în viață
Așadar, ca în fiecare an, credincioși din toată țara au venit în pelerinaj la Mănastirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, unde s-au rugat cu evlavie în suflet pentru sănătate și pentru iertarea păcatelor. La finalul slujbei religioase fiecare a plecat acasă cu apă sfințită și cu pace în suflet.

izvor religios 3

izvor religios 4

izvor religios 5

sursa:bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa