Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Tinerii romani se pregatesc de razboi?
 

Ministerul Apărării Naţionale a publicat luni în Monitorul Oficial modelul certificatului medical pe care toţi tinerii sunt obligaţi să îl prezinte la recrutare, pe timpul mobilizarii sau al stării de razboi.
Potrivit Ordinului Ministerului Apararii Nationale M.113/2013, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312 din 28 aprilie 2014 şi care a intrat în vigoare la aceeaşi dată, a fost aprobat modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, care urmează sa fie prezentat de tineri la comisia locală de recrutare-încorporare.
Noul model al certificatului va fi prezentat de tineri la comisia de recrutare-încorporare în cazul stării de asediu, al mobilizării sau al stării de război, în timp ce până în prezent vechiul document nu trebuia prezentat în astfel de situatii, anunţă www.romaniatv.net.
Conform art. 5 din Legea nr. 446/2006 privind pregătirea populaţiei pentru apărare, la declararea mobilizării şi a stării de razboi sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.

index

sursa:bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa