Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Raliul Fagarasului se amana!
 

Raliul Făgărașului se amână! Deși organizatorii au planificat ca evenimentul să aibă loc mâine, din cauză că pentru traseele propuse a fost nevoie și de avize națiomale, concursul a fost amânat pentru o dată ulterioară.

„Ca informație de ultimă oră, etapa Raliului Făgărașului, programată sâmbătă, 17 mai, va fi amânată pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. Astăzi ne întâlnim cu participanții să stabilim programul și data amânării. Amânarea intervine din cauza organizatorului oficial autorizat, care a fost contractat de Primăria Făgăraș și care nu a reușit să obțină în timp util toate avizele necesare, pentru a desfășura în condiții legale competiția“, a spus Iancu Boeriu, unul dintre organizatori.

Deși organizatoric și logistic totul a fost pregătit, concursul se amână până când se vor obține avizele legale pentru desfășurarea în condiții optime. „O parte dintre participanți au fost dezamăgiți, dar ținem să transmitem și publicului spectator , care era doritor de o astfel de manifestare sportivă, că circulația, atât pe strada Teiului, cât și pe Drumul Județean Făgăraș – Calbor nu va mai fi închisă mâine, circulația se va desfășura în condiții normale“, a mai spus Iancu Boeriu.
Chiar și așa, iubitorii de cai putere și mașini tunate nu ar trebui să se îngrijoreze. Și asta pentru că raliul doar se amână până pând toate avizele vor fi obținute, iar concursul se va putea desfășura în condiții optime.

 

sursa: bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa