Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
"Trofeul Cetatii" Ón curand in Fagaras
 

Raliul mult așteptat de amatorii de senzații tari se organizează în Făgăraș în data de 14 iunie. Pentru o bună desfășurare a competiției, s-a apelat la alți organizatori care deja au o vastă experiență în întreceri pe 4 roți, iar raliul își schimbă numele în „Trofeul Cetății“.

Raliul Făgărașului trebuia să aibă loc în data de 17 mai, însă din cauza organizatorului oficial nu au fost obținute toate aprobările necesare. Organizatorul a fost schimbat cu unul mult mai experimentat, raliul și-a transformat numele în „Trofeul Cetății“, și totul este pregătit pentru ziua de 14 iunie când adrenalina participanților va atinge cote maxime.

Deși organizatoric totul a fost stabilit, și structura inițială a suferit diferite modificări pentru testarea aptitudinilor de îndemânare și viteză a piloților care se vor întrece pentru trofeul mult râvnit. Raliul va începe cu o probă în două manșe de calificare, după care primii calificați se vor întrece în 3 probe, inclusiv proba cu șicane pentru testarea îndemânării.

Așadar, iubitorii de viteză și mașini tunate o să se întreacă sâmbătă, 14 iunie în cadrul competiției pe 4 roți, „Trofeul Cetății“,care se desfășoară în centrul istoric al Făgărașului.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa