Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Escalada indoor in Fagaras
 

În ultima perioadă au devenit populare tot mai multe sporturi, lucru benefic pentru toți oamenii dornici de mișcare. Printre acestea se numără și escaladatul indoor care poate fi practicat și de făgărășeni, chiar în municipiu. Aceștia se pot antrena în sala de escaladă pentru trasee pe munte sau pentru plăcerea de a face mișcare într-un mod inedit.

Escalada indoor a devenit cunoscută în ultimii ani, în majoritatea statelor lumii. Pereții artificiali de escaladă există astăzi în campusurile universitare și în sălile de sport din instituții de învățământ. Majoritatea orașelor lumii având cel puțin o sală de escaladă. Excepție nu face nici Făgărașul, deoarece aici există deja o sală perfectă pentru escaladat și bouldering. Florian, este un elev făgărășean care are activități diferite față de alți copii din generația lui. Acesta se antrenează cu plăcere și petrece foarte mult timp pe pereții artificiali din sală, dar și pe stâncile munților, alături de familia lui. Tot el îi instruiește și pe oamenii care merg la sală și nu știu încă să se cațere pe panouri.

catarat 1

catarat 2

La sala de cățărare, pasionații de sport pot parcurge traseele existente cu diferite grade de dificultate, iar la final se pot relaxa jucând un meci de ping pong la mesele de lângă panouri. Și pentru că în două zile elevii intră în vacanța de vară, aceștia pot petrece timpul liber pe panouri, la cursurile de inițiere care au loc săptămânal.

catarat tenis

catarat 3

Escalada nu este doar un sport extrem, ci și o cale perfectă de recreere care antrenează condiția fizică și dezvoltă o serie de aptitudini importante, cum sunt dinamismul, curajul, adaptarea și analiza rapidă.
Pentru a face o rezervare la sala de escaladat din Făgăraș, puteți să îl contactați pe Florian Popa 0729 511 952

catarat 4

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa