Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Port pe raul Olt in Țara Fagarasului
 

Cum ar fi dacă pe râul Olt s-ar construi un port? Beneficiile ar fi uriașe și tocmai la acest lucru s-au gândit și cei 50 de membrii ce fac parte din Asociația Păstrăvarilor din Țara Făgărașului. Nu numai economia s-ar dezvolta, dar și turismul piscicol.

O astfel de idee care ar și putea fi pusă în aplicare aparține membrilor Asociației Păstrăvarilor din Țara Făgărașului, din care face parte și Camera de Comerț și Industrie din municipiu.

Aceștia au gândit o strategie pe o perioadă de 6 ani, între 2014 și 2020, prin care să acceseze fonduri nerambursabile de 6 milioane de euro pentru zona noastră. Pe lângă realizarea de ferme piscicole, restaurante cu specific pescăresc, păstrăvării, membrii s-au gândit și la realizarea unui port pe râul Olt.

„Ne-am gândit la o strategie pe perioada 2014 – 2020, cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, pentru zona Făgărașului de 6 milioane de euro. În cadrul acestui mare proiect ne-am gândit chiar și la un port pe Olt. Noi sperăm că vom primi finanțarea și portul se va realiza“, a spus Gabriel Vâju, directorul Camerei de Comerț și Industrie din Făgăraș.

sursa: bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa