Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Destinații pentru concediu, aproape. Turism de aventura!
 

Deschis în această vară, Parc Aventura Drăguș oferă 3 trasee de dificultate progresiva și un panou de cățărare disponibil atât pentru copii dar și pentru adulți, teren de minigolf, tir cu arcul, tir cu arma cu lunetă, tir cu pistolul. O noutate o constituie traseul compus exclusiv din coborâri în tiroliană cu o lungime totală de 500 m. Acesta poate fi parcurs de orice turist indiferent de greutate sau vârstă deoarece nu necesită efort mare la utilizare.
Punct ochit, punct lovit!
Parcul Aventura Drăguș este un parc privat și își rezervă dreptul de a selecta clientela. Orice persoană care nu respectă regulile de securitate impuse, poate fi exclusă din parc, fără rambursarea biletului. Totodata în condiții meteo nefavorabile se poate întrerupe în orice moment toate activitățile. Distrugerea echipamentului pus la dispozitie pentru utilizare în parc din cauza nerespectării instrucțiunilor de folosire va fi suportat de către pesoana vinovată. Toți participanții la activitățile din parc trebuie sa aibă o asigurare de sănătate.
Odată cu cumpărarea biletului de intrare, toţi utilizatorii acceptă în mod logic în întregime regulile parcului. Acest lucru este valabil pentru toate activităţile. Accesul în traseele de escaladă se face doar cu echipament complet de protecție (ham, cască, carabine, scripete, mănuși) și doar după instructajul făcut de personalul parcului. Instrucțiunile dinaintea intrării pe orice traseu, tehnicile de protecție individuală și utilizarea echipamentului sunt obligatorii pentru fiecare participant. Participanții trebuie să urmeze indicativele instructorilor parcului.
Drumeție în păduri virgine din Munții Făgărașpaduri virgine
“Cuibărit în cabana de lemn suspendată, poți vedea urșii care coboară din munte, rând pe rând, respectând ierarhia. Se ivesc cei mici, de 2-3 ani, care fac prăpăd printre buștenii scobiți, în care pădurarii le pregătesc, seară de seară, un amestec de ciocolată, zahăr vanilat și boabe de porumb. Spectacolul este savuros! După ce puii se fac nevăzuți, dacă aveți noroc, câteva vulpi pășesc, precaut, spre bunătățile rămase. Nu se bucură mult de ele căci foșnetul pădurii anunță venirea unei ursoaice cu doi pui mici, veniți pentru a doua oară la ospăț”. Acesta poate fi unul dintre scenariile pe care le puteți savura la o drumeție în pădurile virgine din Munții Făgăraș. Atenție, nu plecați la drum decât după ce luați legătura cu pădurarii care cunosc perfect traseele și care cunosc foarte bine obiceiurile sălbăticiunilor din pădure. Padurarii vă pot îndruma și privitor la perioada din zi în care puteți circula fară a fi în pericol.
Mountainbike în golul alpin sau pe crestă
O tură cu bicicleta în golul alpin din Munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri și departe de orice urmă de civilizație este maxim ce îți poți dori, când este vorba de adrenalină. Puțin mai dificilă este urcarea până acolo, trebuie să vă cărați bicicleta în spate câteva ore, dar merită tot efortul din lume. Atenție, nu plecați la drum, decât după ce consultați starea vremii și neapărat cu știința salvamontiștilor. Este bine ca în fiecare moment cineva să știe unde vă aflați. Vremea la munte este foarte schimbătoare și se pot întâmpla multe.

parc aventura

sursa: bzf.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa