Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
De maine revin ploile
 

Meteorologii au emis prognoza meteo în perioada 7 – 20 iulie 2014. Veştile nu sunt tocmai bune, de miercuri revin ploile în aproape toată ţara.
În Transilvania, de la aproximativ 29 de grade, în primele trei zile ale intervalului, media temperaturilor maxime va marca o scădere de aproximativ 5 grade în data de 10 iulie şi se va menţine la valori medii de 23 – 24 de grade până la sfârşitul primei săptămâni de prognoză, ceea ce va caracteriza o vreme răcoroasă.
Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperaturile diurne vor creşte uşor, de la o zi la alta, ajungând, în medie, spre 27-28 de grade în jurul datei de 20 iulie.
Valorile termice nocturne vor avea acelaşi parcurs, cu cele mai calde nopţi la începutul intervalului, când se vor înregistra, în medie, aproximativ 15 grade şi cele mai reci în perioada 11 – 15 iulie, când media se va situa în jurul valorii de 12 grade.
Probabilitatea de apariţie a averselor va fi ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză, dar între 9 – 16 iulie acestea vor fi pe arii mai extinse şi temporar mai însemnate cantitativ.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa