Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Vreme calda pană in octombrie
 

Meteorologii ne anunţă că urmează trei luni călduroase, cu valori termice în general peste mediile climatologice, dar cu puţine precipitaţii.

Estimările sunt făcute de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi au un grad de realizare de aproximativ 60%, fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare neputând fi prognozate cu ajutorul acestui produs. 

Astfel, în luna august, regimul termic va avea valori normale în majoritatea regiunilor, exceptând vestul ţării unde, local, valorile termice pot fi peste mediile perioadei. Totodată, cantităţile lunare de precipitaţii vor înregistra în general o tendinţă de deficit, exceptând centrul şi nordul ţării unde local acestea pot fi normale.

În luna septembrie, sunt aşteptate valori termice peste norme în estul, sud-estul şi local în sudul şi vestul ţării, iar în rest normale. În schimb, cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de normal în centrul, nordul şi local în vestul ţării, iar în restul zonelor acestea vor prezenta în general o tendinţă de deficit.

Şi luna octombrie va fi călduroasă. Valorile termice vor fi peste mediile climatologice în sud-est şi local în regiunile sudice şi vestice, iar în restul teritoriului se vor încadra în normalul perioadei. Cantităţile lunare de precipitaţii vor avea valori normale în est, sud-est şi local în sud, iar în rest peste mediile climatologice.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa