Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Un turist din Alba a fost transportat cu elicopterul SMURD din Fagaras la un spital Targu-Mures
 

Un turist în vârstă de 63 de ani, din localitatea Ponor, judeţul Alba, care se afla împreună cu cei doi fii în Masivul Făgăraş, în drumeţie, a acuzat o stare de rău în cursul serii zilei de luni, fiind transportat marţi dimineaţa cu un elicopter SMURD la un spital din Târgu-Mureş, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Ciprian Aldea.

Turistului i s-a făcut rău luni seara în jurul orei 20.00, iar familia a apelat mai întâi Serviciul Salvamont care, la rândul său, a sunat la 112.

O echipă formată din patru jandarmi montani de la Postul Jandarmeriei Montane de la Sâmbăta de Sus şi doi salvamontişti de la Salvamont Victoria au plecat în locul unde turiştii au campat. Echipa de salvare a ajuns la pacient imediat după miezul nopţii şi a acordat primele îngrijiri bărbatului de 63 de ani, rămânând împreună cu acesta până marţi dimineaţa când a solicitat de la Târgu-Mureş un elicopter. Acesta l-a preluat pe bărbat în jurul orei 9.00 şi l-a transportat la un spital din Târgu-Mureş, a mai spus purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa