Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Festivalul Narciselor la Vad
 

Poiana Narciselor din Vad are parte de deschiderea oficială care la fel ca în anii precedenții o să fie plină de voie bună. Evenimentul este programat duminică 24 mai, începând cu ora 12.00 când se dă startul Festivalului Narciselor. Poiana este plină de flori care așteaptă să fie admirate și fotografiate. Primăria Comunei Șercaia a organizat o campanie amplă de ecologizare, din fonduri europene, pentru a reda strălucirea locului care atrage anual mii de turiști.
Pe scena amplasată în mijlocul naturii vor urca interpreți de muzică populară din Țara Făgărașului și mulți dansatori talentați care vor încânta privirile oamenilor dornici de petrecere. Invitatul surpriză din acest an este Dumitru Fărcaș care a dorit să ia parte la această sărbătoare.
În consecință, se anunță o zi minunată pentru toți oamenii care vor merge duminică în poiana care deja este un brand consacrat al Țării Făgărașului. Comercianții și-au obținut deja avizele pentru a amplasa tarabele cu mâncăruri, băuturi și diferite obiecte artizanale pentru toate gusturile.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa