Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Doi frati sunt cautati de trei zile in Muntii Fagaraş. La cautari a fost solicitat si un elicopter
 

Disperare într-o familie din judeţul Mureş. Doi fraţi, de 34 şi 36 de ani, sunt de negăsit de trei zile în Munţii Făgăraş. Aceştia au plecat din statiunea Sâmbăta de Sus spre Moldoveanu, în ziua de sâmbătă, 12 noiembrie. La ora 12.00, a fost ultima convorbire cu familia. După această oră, tinerii nu au mai avut semnal la telefon. Îngrijoraţi că nu au mai dat niciun semn de viaţă până duminică seara, membrii familiei au sunat la numărul de urgenţă 112.

Luni şi marţi, două echipe formate din jandarmi montani şi salvamontişti au efectuat căutări pe mai multe trasee: Viştea Mare, Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, Fereastra Mică până la vf. Moldoveanu, însă fără succes. Astăzi au pornit din nou să-i caute, iar de această dată au cerut şi sprijinul unui elicopter.

În urma unui apel la 112, echipe ale Salvamont Braşov şi jandarmii montani din Braşov  s-au deplasat în ultimele zile pentru căutarea unor turişti care au fost daţi dispăruţi de către familie. Şi în acest moment se execută acţiuni de căutare a acestora. În această dimineaţă, prin colegii noştri de la ISU, am solicitat un elicopert de la Inspectoratul General de Aviaţie, elicoper cu care trei jandarmi montani şi echipe de la Salvamont vor participa la căutări aeriene pentru că la sol vremea a fost neportivită şi căutările s-au derulat cu greutate“, ne-a spus col. Adrian Laurenţiu Stoian, purtător de cuvânt la Jandarmeria Braşov.

Cei doi bărbaţi sunt iubitori ai muntelui, specializaţi în alpinism.

 

sursa: fagarasultau.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa