Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Trasee montane inchise accesului turistilor in Muntii Fagaras
 

Pentru prevenirea accidentelor montane, salvamontiştii solicită turiştilor să nu efectueze ascensiuni pe traseele închise.
În zona turistică Bâlea Lac, accesul la cabane se poate face în condiții de siguranță doar cu telecabina de la Bâlea Cascadă. În căldarea glaciară a lacului Bâlea deplasările trebuiesc efectuate respectând toate măsurile impuse de perioada în care riscul de avalanşă este prezent, scrie oradesibiu.ro.
Turiștii care doresc să practice sporturi de iarnă sunt rugaţi să solicite informaţii şi să respecte recomandările echipei Salvamont aflată în zonă. De asemenea, salvamontiştii le recomandă turiştilor care se deplasează în zona montană să fie echipaţi specific perioadei de iarnă (încălţămimte adecvată, haine care să le asigure un confort termic optim, mănuşi, ochelari de zăpadă, colţari, piolet), dar şi cu echipamentul individual de salvare din avalanşă, respectiv: sondă de avalanşe, lopată de zăpadă, dispozitiv electronic de căutare în avalanşă.
Alpiniştii care vor să efectueze ascensiuni în zona înaltă a munţii Făgăraşului trebuie să anunţe Salvamontul, printr-un apel telefonic la Dispeceratul Naţional Salvamont iar pentru o localizare cât mai precisă în caz de accident, să utilizeze aplicaţia SALVAMONT pentru telefoane mobile.
Accidentele montane se vor anunțate telefonic la 112.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa