Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Greva la spitalul din Fagaras
 

Cadrele medicale de la spitalul „Dr. Aurel Tubure” se vor afla luni, timp de două ore, în grevă de avertisment. Greva este programată în intervalul orar 8.00 – 10.00 şi înseamnă că medicii, asistentele şi infirmierele merg la serviciu, dar nu vor avea activitate şi vor ieşi pe holul principal, în semn de protest.

Spitalul Municipal Fagaras

Spitalul Municipal Fagaras

Potrivit liderului sindical Olimpia Buzdugan, pacienţii nu vor avea de suferit, întrucât vor fi asigurate urgenţele şi chiar şi o parte din activitate. Pentru declanşarea grevei de avertisment au fost strânse semnături de la personalul medical, întrucât nu ar fi putut avea loc dacă jumătate dintre angajaţi nu ar fi fost de acord cu această măsură.

Principalele revendicări ale greviştilor sunt: alocarea a minimum 6% din PIB pentru Sănătate, dublarea salariilor medicilor rezidenţi, o legislaţie care să garanteze independenţa profesională, creşterea salariilor pentru tot personalul şi anularea transformării spitalelor în societăţi comerciale.

Dacă negocierile cu Ministerul Sănătăţii se vor solda cu un eşec, cadrele medicale din toată ţara, inclusiv cele de la Făgăraş, vor declanşa grevă generală din data de 28 noiembrie. Luna trecută, într-una din zile, personalul spitalului din Făgăraş s-a aflat în grevă japoneză, adică nu s-a renunţat la activitate, dar angajaţii au purtat banderole tricolore la mâini.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa