Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Dacă aveti chef de o plimbare la munte, puteti alege o excursie de Balea Lac, din Muntii Fagarasului.
 

Dacă aveţi chef de o plimbare la munte, puteţi alege o excursie de Bâlea Lac, din Munţii Făgăraşului. Vineri, zăpada măsura şase centimetri, iar temperatura se ridica la 8 grade, transmite Agerpres.

Pentru a ajunge la Bâlea Lac, accesul se poate face cu maşina doar dinspre nord, pe Drumul Naţional 1 (E68) prin Cârţişoara, pe urmă pe Drumul Naţional 7 C (Transfăgărăşan) până la Bâlea Cascadă. De la Bâlea Cascadă, accesul pe Transfăgărăşan este închis.

Între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac transportul este posibil numai cu telecabina. Pentru un drum dus-întors cu telecabina până la Bâlea Lac, un adult plăteşte 50 de lei, iar un copil, 30 de lei, a precizat proprietarul Leo Klingeis.

Telecabina de la Bâlea străbate un traseu lung de 3.700 de metri şi circulă de luni până duminică, între orele 09.00 şi 17.00, doar dacă vântul nu este puternic.

La Bâlea Lac există posibilitatea de cazare şi de a servi masa în cele trei cabane. Din decembrie, aici turiştii se vor putea caza şi într-un hotel de gheaţă şi câteva iglu-uri. Tot aici, turiştii pot cere ajutorul salvamontiştilor pentru a cunoaşte starea traseelor montane.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa