Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Un britanic celebru vrea sa se mute la Fagaras
 
Un cunoscut prezentator de televiziune din Anglia, Charlie Ottley (foto, alături de Prinţul Charles), vrea să-şi cumpere casă în zona Făgăraşului şi să mănânce numai ciorbă de fasole cu ceapă, scrie „Bună Ziua, Făgăraş”. El a lucrat pentru BBC, iar acum prezintă pentru Travel Channel o trilogie unică despre România, anume documentarul Wild Carpathia, în care apare şi Prinţul Charles în calitate de invitat.
Zilele trecute a avut loc la Bucureşti avanpremiera şi celei de-a treia părţi a peliculei, finalul trilogiei explorând bogăţia naturală şi culturală a zonei Maramureşului şi Bucovinei. În primul episod din această serie britanicul a pus în valoare frumuseţile Transilvaniei, în special zona satului Viscri de lângă Făgăraş, iar în cea de-a doua a prezentat cursul Dunării de la intrarea în ţară până în Deltă.
La avanpremiera ultimei părţi a trilogiei, britanicul a declarat că intenţionează să-şi cumpere o casă în zona Făgăraşului, ţinut de care s-a ataşat cel mai mult în România. De altfel a şi povestit că unul dintre cele mai frumoase momente petrecute în ţara noastră a fost tot în centrul ţării, atunci când a filmat un urs în pădurile Şincii din zona Făgăraşului.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa