Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Edilii din Fagaras vor organiza si in acest an Festivalul
 

Edilii din Făgăraș vor organiza și în acest an Festivalul „Zile si nopti albe la Făgăraș“, dar evenimentul nu va mai avea loc în centrul municipiului,  ci lângă Cetate.

Deja străzile au fost împodobite cu ornamentele luminoase, iar municipalitatea aduce brazii care vor fi montați în mai multe cartiere din Făgăraș, dar, așa cum era de așteptat, cel mai mare va fi amplasat în fața Cetății, care va fi punctul central al sărbătorilor de iarnă.

Tonul la distracție va fi dat odată cu 1 Decembrie, Ziua Națională a României, și se va termina pe 7 ianuarie, odată cu parada ceteleor de feciori, de Sfântul Ion. Autoritățile locale pregătesc o mulțime de surprize, mai ales că, de sărbători, sunt așteptați să vină acasă mii de făgărășeni, plecați la muncă îndeosebi în Italia și Spania.

Primarul Sortin Mănduc a precizat că luminile de sărbători vor fi aprinse în 5 decembrie, chiar în seara de Moș Nicolae, pentru a le face o bucurie micuților. Pentru copii, lângă cetate, va exista un țarc cu animale, „Căsuța lui Moș Crăciun“ și vânzători de dulciuri. Pentru părinții lor, negustorii au pregătit o ofertă largă de cadouri, dar și tarabe unde se vor vinde vin și țuică fierte.

Scena unde vor avea concerte va fi amplasată între Casa de Cultură și Cetatea Făgăraș.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa