Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Destinul Fagarasului a fost pecetluit
 

Chiar dacă a fost 1 dcembrie şi, deci, zi liberă pentru toată lumea, aleşii locali au fost singurii din toată ţara care s-au aflat la treabă. După cele şapte ore de sărbătoare din centrul oraşului în sala Dietei din Cetatea Făgăraşului s-a votat în unanimitate destinul municipiului.

Sala Dietei din Cetatea Făgăraşului

in Sala Dietei cei doi primari isi tin discursurile

În prezenţa tuturor consilierilor locali, a primarului Sorin Mănduc, a vice-preşedintelui Consiliului Judeţean, Mihai Pascu, a deputatului Daniel Zamfir, dar şi a făgărăşenilor intereaţi de viitorul comunităţii, firma de consultanţă din Bucureşti care a realizat „Strategia de dezvoltare a Făgăraşului” a prezentat toate obiectivele trasate pentru perioada 2014-2020.

Consilierul local Mihaela Judele, preşedinele şedinţei din 1 decembrie, a „bătut în cuie” în urma votului unanim al consilierilor o strategie comunitară pentru Făgăraş şi pentru Ţara Făgăraşului. „Vreau să mulţumesc tuturor consilierilor pentru că au răspuns invitaţiei mele de a fi astăzi împreună la o şedinţă strategică pentru Făgăraş. Cred că suntem singurii aleşi locali din ţară care am muncit de 1 decembrie, dar vreau să cred că nu a fost totul în zadar”, a spus Sorin Mănduc.

Mihai Pascu, vice-preşedintele CJ Braşov, remarca în cadrul şedinţei că pentru exerciţiul financiar 2014-2020, această Strategie de dezvoltare va juca un rol elementar în toate proiectele. „Fie că vorbim de fonduri atrase, chiar europene, centrale, judeţene sau chiar locale, fără o direcţie precisă şi o strategie de viitor banii chelţuiţi nu îşi vor avea utilitatea şi finalitatea de care avem nevoie pe plan local şi judeţean. Nimeni nu va mai putea atrage fonduri fără să ţină cont de această strategie, cum nimeni nu va mai putea să se plângă de faptul că nu a avut la dispoziţie o linie de viitor pentru proiectele comunitare”.

sursa: bunaziuafagaras.ro

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa