Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Traseele alpine in Muntii Fagaras sunt inchise la peste 1600 de metri pentru ca e risc de avalansa.
 

Traseele alpine în Munții Făgăraș sunt închise la peste 1600 de metri pentru că e risc de avalanșă. Cu toate astea, s-au anunțat foarte mulți turiști care vor să profite de prima zăpadă, la munte. Salvamontiștii sunt cu ochii în patru pentru a evita incidentele în munți și mai ales pentru a interveni prompt dacă este nevoie.


În acest sfârşit de săptămână, meteorologii anunţă la munte frig şi ninsoare. Va ninge viscolit în cantităţi foarte mari. Riscul de avalanşă este crescut. Cei curajoşi care îşi vor petrece sfârşitul de săptămână la munte, ar trebui să ţină cont de avertizarea meteorologilor şi a salvamontiştilor.
Turiştii care s-au anunţat în acest week-end la cabanele din munţii Făgăraş şi vor să se aventureze la o anumită altitudine sunt rugaţi să nu depăşească zona cabanelor deoarece există mare pericol de avalanşă.
Aşadar, turiştii care îşi vor petrece sfârşitul de săptămână la munte, ar trebui să ţină cont de sfaturile salvamontiştilor, altfel riscă să aibă parte de aventuri neplăcute.

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa