Salvamont Victoria
Echipa noastra
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Album foto Contact
0268/241.940
0726.686.692
Afla vremea in muntii Fagaras
 2 la suta
SALVAMONT ALERT : Va rugam purtati echipamente adecvate!

     
 
 
Restaurantele din Fagaras sunt pregatite pentru Revelion
 

Petrecerea de Revelion este unul din puţinele evenimente aşteptate de toată lumea. Fie că spiritul de petrecăreţ ţi se potriveşte ori preferi să petreci mai retras, cu cei apropiaţi, totul trebuie pus la punct pentru ca noaptea dintre ani să fie perfectă. Așadar, preăgtirile sunt pe ultima sută de metri. Doamnele și domnii pun la punct ultimele detalii, iar reprezentanții restaurantelor au totul pregătit pentru petrecerea dintre ani.

pregatiri revelion

Ținuta pentru această ocazie trebuie să fie una specială. Iar o rochie frumoasă în cazul femeilor schimbă din start atitudinea pe care o ai în noaptea dintre ani. Nici coafura nu trebuie neglijată, așa că în saloanele de frumusețe a fost coadă astăzi .
Aşadar dacă totul este pregătit nu trebuie decât să vă înarmați cu mult chef de distracție. În restaurantele şi pensiunile din zonă se fac ultimele pregătiri pentru petrecerea dintre ani.
În timp ce în bucătării e agitaţie maximă, unii clienţi au început deja petrecerea. La un restaurant din centurl orașului, încă de ieri au venit petrecăreți din mai multe zone ale țării.
Și în magazine a fost astăzi agitație mare. Gospodinele au făcut ultimele pregătiri pentru masa de Anul Nou, așa că nu rămâne decât ca toată lumea să aibă parte de o petrecere cât mai rușită și de un an nou mult mai fericit!

 
     
Salvamont Victoria
 
Home Trasee Cabane - Refugii Principalele varfuri Cateva sfaturi Harti Echipa noastra Contact
Salvamont Victoria ® 2012 Toate drepturile rezervate Site realizat de Dan Popa